Gadgets


Voor wanneer het koud is, heb je de iGlove, handschoenen waarmee je wel touchscreen kan gebruiken. Of je wilt je telefoon gebruiken als navigatie, dan heb je de Go smart clip die je op je dashboard kan hangen. Je reist veel en speelt dus graag spelletjes op je telefoon om je tijd door te brengen in de bus of trein, maar het is niet erg fijn op je telefoon met weinig grip en je kan niet lekker spelen, daarvoor heb je dan de iPega controller die je gemakkelijk aan je telefoon kan zetten en dus een controller hebt voor je telefoon en zo lekker kan spelen.

Wat kunnen gadgets zijn ?
Gadgets kunnen van de simpelste dingen tot de meest gekke dingen gaan, en je kan aan veel dingen denken bij het begrip ‘Gadget’ , maar in het heden wordt het gezien als handige snufjes om je leven wat gemakkelijker te maken, dus het wordt vaak handig gevonden, en omdat het erg breed is, is er gelijk veel vraag om.

Zijn gadgets nodig in het hedendaagse leven ?
Maar is het nou nodig ? nou laten we zeggen dat als je thuis bent, en je verveelt je nog al, dan zijn gadgets wel leuk voor je verveling, zo kan je het hebben over een Drumkit, niet overdreven als een echte drumset, maar een klein drumkit waarmee je het zelfde kan beleven als een echte drumset. Of ben je een persoon die houdt van foto’s maken met je telefoon, maar je wilt soms met een hele groep op de foto of je wilt eens wat anders met je foto’s, dan heb je de Clip lens waarmee je Macro, Fisheye en Wide angle lens hebt voor een ander manier foto’s nemen, zo is de fisheye lens erg populair bij rap artiesten en skaters, omdat het de effect van hoe een vis oog ziet, en dan heb je eigenlijk een brede overzicht en dat is gelijk al een oplossing als je iets groots of veel mensen op je foto wilt dat niet zou passen zonder de lens. Het kan ook zijn dat je een persoon bent die houdt van zwemmen en dan hoort erbij dat je duikt en het onderwater leven wilt bewonderen en daarvoor gebruik je een duikbril, maar het zou leuker zijn als je dat kon filmen! daarom is er een Duikbril met camera waarmee je onderwater kan filmen.Zo kan je lang door gaan, maar gadgets kunnen van kleine simpele dingen naar iets groots gaan, wat kan gezien worden als onhandig, maar toch ook wel handig en leuk kunnen zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *