Over Ons

Wie zijn wij ?

Onze site houdt niet alleen in wat de naam zegt, het is uitgebreider dan dat maar ‘Radiografisch speelgoed’ blijft als hoofdonderwerp. Wij schrijven blogs over verschillende onderwerpen, zoals natuurlijke ‘Radiografisch speelgoed’ , ‘Gadgets’ , ‘Neocubes’ etc.

Wat kan je lezen in onze blogs ?

Wij houden je op de hoogte van de laatste updates als onderwerpen van ‘Radiografisch speelgoed’ , ‘Gadgets’ , ‘Neocubes’ etc. die je kan vinden op sites zoals cheaptech.nl . Met onze blogs die we toevoegen over bepaalde onderwerpen of de laatste nieuwtjes willen wij onze klanten of die gene die nieuwsgierig zijn op de hoogte houden.

In het hedendaagse leven wordt vaak gebruik gemaakt van onder andere gadgets en accessoires voor je telefoon, maar je wilt weten welke goed zijn, of er nieuwe dingen zijn over neocubes of je wilt gewoon algemene informatie over radiografisch speelgoed, wij zijn daarover om mensen met zulke vraag in te lichten en wij beschikken zelf over een hoop sites waar je onder andere handige gadgets kunt vinden die van pas kunnen kom elke dag.

Lees gerust onze blogs en als je een vraag hebt of een suggestie/idee, dan kan je gerust contact met ons opnemen. Onze contact informatie vind je bij het kopje ‘Contact’.

 

Wij hebben diverse samenwerkingen met collega’s:

Drone kopen

Comments are closed.